Jij bepaalt waar ik je bij help!

Wil jij ook alles alleen uitzoeken en oplossen? 

Uitbesteden kost geld en dat wil je niet investeren. Het moet effectief en goedkoop. Maar ondertussen kost het je veel te veel tijd om alles te snappen en goed te organiseren.

Ik kan je helpen met je website, social media, webinars geven, nieuwsbrieven versturen, autoresponder opzetten, bloggen, vloggen, podcasten en nog veel meer.

Samen gaat het sneller en beter

 

Als zzp'er ben je goed in je vak, maar heb je vaak geen zin in de neventaken. De website up to date houden, actief zijn op social media, uitzoeken hoe een webinar werkt, een nieuwsbrief versturen, bloggen en tegenwoordig ook vloggen of podcasten.

Ik begeleid al meer dan dertien jaar klanten online. Door de jaren heen heb ik veel technieken uitgezocht en gebruikt. Ik kies voor makkelijk, effectief en goedkoop.

Huur Angèle in

angele bakker vibe podcast podcasten leren

Jij bepaalt waar ik je bij help!

Hoe?

Gewoon 1 op 1, jij bepaalt waar je hulp bij nodig hebt. Ik kom naast je zitten, kijk met je mee, kijk wat je nodig hebt en help je om tools in te zetten.

Alles wat ik uitleg kan direct opgenomen worden, zodat je het later terug kunt zien en zelf kunt doen. Je betaalt per minuut, dus nooit te veel.

In 1,5 uur tijd een ingerichte website

Angèle heeft me geholpen om in een recordtempo mijn blog www.ophartstocht.com op te tuigen! Zo fijn! Ze helpt je maar laat je tegelijkertijd zoveel mogelijk zelf doen. Waar het je echt boven de pet gaat, neemt ze het even over. Resultaat: ik had in 1,5 uur tijd een ingerichte website om te gaan bloggen. Angèle loodste me door alle stappen heen en gaf aan welke stappen van belang waren om te onthouden voor latere aanpassingen bijvoorbeeld. Het voelde als teamwerk optimaforma. Heerlijke coproductie!

Tianne van Woudenberg

Eigenaar/directeur, Seats2meet Amersfoort CS

Waar loop jij steeds tegenaan en maak je niet af?

  • Welke taken krijg jij niet voor elkaar?
  • Wat wil je leren?
  • Waar loop je tegenaan?

Kies die taken waar jij ondersteuning bij wilt, die je af wilt maken, effectiever wilt doen of zelf wilt leren. Samen zorgen we ervoor dat je weet hoe je deze taken effectief en succesvol inzet of afmaakt.

Bij onderstaande onderwerpen kan ik je helpen, heb je een andere vraag, stuur mij een mailtje en we bekijken samen of ik je kan helpen. Je kunt ook één van de bijbehorende online cursussen bestellen.

Jouw podcast in één week online

Starten met Podcasten

Podcast beginnen
Wat heb je nodig
Audiobestanden vinden en bewerken
Podcast online publiceren
Podcast promoten

Kies waar jij mee aan de slag wilt

Huur mij in voor persoonlijke begeleiding (bestellen per twee uur). Jij maakt een lijst met taken waar je hulp bij nodig hebt. We gaan samen twee uur (of 2x één uur) aan de slag. Aan de hand van jouw vraag, maak ik een inschatting van wat in twee uur mogelijk is en hier gaan we mee aan de slag. Mochten de afgesproken taken in twee uur niet klaar zijn, ontvang je gratis een extra uur begeleiding.