Samen ondernemen werkt beter!

Samen ondernemen werkt beter!

In mijn ondernemerschap heb ik veel alleen gedaan. Ik wilde alles zelf weten en uitzoeken. Dit heeft me veel kennis opgeleverd, maar vooral ook veel tijd gekost. Uren zoeken naar een oplossing en dan er toch niet helemaal uitkomen. Maar ook geen geld willen uitgeven...
Inspirerende marketing boeken om te lezen

Inspirerende marketing boeken om te lezen

Martijn Aslander en Erwin Witteveen Easycratie (gratis download) Nooit af (gratis download)   Steven Covey De zeven eigenschappen van effectief leiderschap   Timothy Ferriss Een werkweek van 4 uur   David de Kock Succes door eigen creatie   Robert Kiyosaki Rijke pa,...
Verbinden en plezier zowel in werk als prive

Verbinden en plezier zowel in werk als prive

Maandagavond was ik bij Marja Godvliet (bekijk hier ons vibe-interview) voor de workshop Netwerk Activeren – WE Workshop. De vraag was waar ik het meeste blij van wordt op zakelijk en persoonlijk gebied. Bij mij kwam op verbinding en plezier. Verbinding met...
Kan iemand zeggen wat ik moet doen?

Kan iemand zeggen wat ik moet doen?

Vorige keer had ik het al over keuzestress. Ik vind zoveel leuk om te doen en weet niet waar ik de focus op moet leggen. Vandaag ben ik bezig met mijn website, maar het internet is traag, dus tijd voor iets anders. Maar vervolgens spring ik van de ene taak naar de...