Volg jouw VIBE

Gepassioneerd en geïnspireerd werken en leven.

Doen wat je te doen hebt, op jouw manier.

Volg je VIBE start binnenkort een community waarin je uitgedaagd wordt om op jouw pad te blijven, jouw VIBE te blijven volgen. Waar je hulp krijgt, samenwerkt en je elkaars klankbord bent.

Aanbod Volg je Vibe

Introductiebijeenkomst Volg je Vibe Community
Datum volgt binnenkort

 

Community vol inspiratie, passie zodat jij jouw VIBE blijft volgen

 

Blog artikelen over Volg je VIBE 

Inspirerende marketing boeken om te lezen

Martijn Aslander en Erwin Witteveen Easycratie (gratis download) Nooit af (gratis download)   Steven Covey De zeven eigenschappen van effectief leiderschap   Timothy Ferriss Een werkweek van 4 uur   David de Kock Succes door eigen creatie   Robert Kiyosaki Rijke pa,...

Lees meer

Verbinden en plezier zowel in werk als prive

Maandagavond was ik bij Marja Godvliet (bekijk hier ons vibe-interview) voor de workshop Netwerk Activeren - WE Workshop. De vraag was waar ik het meeste blij van wordt op zakelijk en persoonlijk gebied. Bij mij kwam op verbinding en plezier. ...

Lees meer

Ik heb het overal in gezocht… 

Toen ik puber was, dacht ik dat als ik af zou vallen, ik gelukkig zou worden. Ik voelde me onaantrekkelijk en dacht door af te vallen dat dit gevoel weg zou gaan. Dat bleek niet zo te zijn. Als puber ervaarde ik dat ik door alcohol te drinken vrijer werd. Ik vond ik...

Lees meer

Kan iemand zeggen wat ik moet doen?

Vorige keer had ik het al over keuzestress. Ik vind zoveel leuk om te doen en weet niet waar ik de focus op moet leggen. Vandaag ben ik bezig met mijn website, maar het internet is traag, dus tijd voor iets anders. Maar vervolgens spring ik van de ene taak naar de...

Lees meer

Wat wil je worden als je groot bent?

Wie heeft die vraag vroeger niet gekregen? Emilie Wapnick vertelt dat naar het antwoord eigenlijk helemaal niet geluisterd wordt, het gaat om de schattige antwoorden die kinderen geven. Hoe moeilijk is het als kind om te kiezen, maar ook als volwassenen is het lastig....

Lees meer

Mijn dinsdagen met Morrie

Dit was jaren geleden mijn favoriete boek, ik wist niet meer precies waar het over ging. Maar wel dat ik ontzettend moest huilen en er prachtige lessen in voor kwamen. Vandaag kwam ik de film 'Tuesdays with Morrie' tegen op Youtube en ik ben gelijk gaan kijken. En die...

Lees meer

De 3 voorwaarden voor stressvrij werken

  Hoeveel stress ervaar jij op je werk? Ben je blij met je werk? Maar liefst 47% van de Nederlandse kantoorwerknemers omschrijft de werkomgeving als negatief. (Bron).  De Metro schrijft dat Nederland op de twintigste plaats staat in lijst van landen die het hoogst...

Lees meer