Volg jouw VIBE

Gepassioneerd en geïnspireerd werken en leven.

Doen wat je te doen hebt, op jouw manier.

Volg je VIBE start binnenkort een community waarin je uitgedaagd wordt om op jouw pad te blijven, jouw VIBE te blijven volgen. Waar je hulp krijgt, samenwerkt en je elkaars klankbord bent.

Aanbod Volg je Vibe

Introductiebijeenkomst Volg je Vibe Community
Datum volgt binnenkort

 

Community vol inspiratie, passie zodat jij jouw VIBE blijft volgen

 

Blog artikelen over Volg je VIBE 

Verbinden en plezier zowel in werk als prive

Maandagavond was ik bij Marja Godvliet (bekijk hier ons vibe-interview) voor de workshop Netwerk Activeren - WE Workshop. De vraag was waar ik het meeste blij van wordt op zakelijk en persoonlijk gebied. Bij mij kwam op verbinding en plezier. ...

Lees meer

Kan iemand zeggen wat ik moet doen?

Vorige keer had ik het al over keuzestress. Ik vind zoveel leuk om te doen en weet niet waar ik de focus op moet leggen. Vandaag ben ik bezig met mijn website, maar het internet is traag, dus tijd voor iets anders. Maar vervolgens spring ik van de ene taak naar de...

Lees meer

Wat wil je worden als je groot bent?

Wie heeft die vraag vroeger niet gekregen? Emilie Wapnick vertelt dat naar het antwoord eigenlijk helemaal niet geluisterd wordt, het gaat om de schattige antwoorden die kinderen geven. Hoe moeilijk is het als kind om te kiezen, maar ook als volwassenen is het lastig....

Lees meer

Mijn dinsdagen met Morrie

Dit was jaren geleden mijn favoriete boek, ik wist niet meer precies waar het over ging. Maar wel dat ik ontzettend moest huilen en er prachtige lessen in voor kwamen. Vandaag kwam ik de film 'Tuesdays with Morrie' tegen op Youtube en ik ben gelijk gaan kijken. En die...

Lees meer

De 3 voorwaarden voor stressvrij werken

  Hoeveel stress ervaar jij op je werk? Ben je blij met je werk? Maar liefst 47% van de Nederlandse kantoorwerknemers omschrijft de werkomgeving als negatief. (Bron).  De Metro schrijft dat Nederland op de twintigste plaats staat in lijst van landen die het hoogst...

Lees meer

Waarom vind ik het zo moeilijk om hulp te vragen?

Ik ben van nature geneigd om dingen zelf te doen, zelfs de weg vragen doe ik vaak niet. Zo ook in mijn bedrijf, jarenlang heb ik veel alleen uitgezocht. Lekker in mijn eentje aan de slag en meestal kreeg ik het ook wel voor elkaar en loste ik het op. Hier heb ik...

Lees meer

Ik leef de dans van mijn leven

In mijn vorige artikel ‘Wat te doen als ik het niet meer weet’ schreef ik over de reading die ik bij Carla heb gekregen. In dit artikel het vervolg.   Over voeding Al snel in de reading zei Carla ‘ik wil praten over voeding’, daar moest ik erg om lachen. Het zal toch...

Lees meer

Hoe moeilijk is houden van jezelf

Ik denk dat houden van jezelf het belangrijkste is wat er is. Je komt alleen op de wereld en je sterft alleen, in de tussentijd heb je het hier te doen... Maar wat dan? Ik vind het soms heel ingewikkeld, wat is het doel van het leven? Waarom ben ik hier? Wat heb ik...

Lees meer