Samen ondernemen werkt beter!

Samen ondernemen werkt beter!

In mijn ondernemerschap heb ik veel alleen gedaan. Ik wilde alles zelf weten en uitzoeken. Dit heeft me veel kennis opgeleverd, maar vooral ook veel tijd gekost. Uren zoeken naar een oplossing en dan er toch niet helemaal uitkomen. Maar ook geen geld willen uitgeven...
Ontdek je passie door je frustratie

Ontdek je passie door je frustratie

Wat vind jij leuk om te doen, waar word je blij van, wat is jouw passie? Vragen die veel mensen lastig vinden om te beantwoorden. Want je vindt zoveel leuk of je weet eigenlijk niet waar je echt blij van wordt. Een manier om te ontdekken wat jouw passie is, is om...
Hoe ontdek je wat je leuk vindt?

Hoe ontdek je wat je leuk vindt?

Wil jij doen wat je echt leuk vindt? Maar weet je eigenlijk helemaal niet wat dat is? Iedereen heeft het maar over je passie volgen, nu echt doen wat je wilt. Maar wat als je heel veel leuk vindt en niet weet wat je passie is? Dan is het tijd om op onderzoek uit te...
Hoe ontdek ik mijn verlangen?

Hoe ontdek ik mijn verlangen?

Wat is jouw verlangen? Een simpele vraag, maar voor mij lastig om een antwoord te geven. Als ik aan verlangen denk, dan voelt het al iets grootst, iets waar ik blij van word. Een soort droom, een richtingaanwijzer. Plezier of verlangen Het afgelopen jaar ben ik veel...
Een bubbelbad en mijn ware essentie

Een bubbelbad en mijn ware essentie

Een bijzondere combinatie, want wat heeft een bubbelbad te maken met mijn ware essentie? Ik zal het uitleggen, in de workshop van David Schat deed hij een mooie visualisatie over het vinden van je ware essentie. In de visualisatie liep ik een huis binnen en daar mocht...