Vind jouw VIBE

Ontdekken wat je ECHT wilt.

Ontdek wat jij leuk vindt!

  • Waar draait het leven voor jou om?
  • Waar wil jij je tijd aan besteden?
  • Doe jij de dingen waar je echt blij van wordt?

Aanbod Vind je Vibe

Vind jouw VIBE en doe alles wat je leuk vindt

Om jouw VIBE te vinden zul je goed naar jezelf moeten leren luisteren.

Meditatie helpt om je bewust te worden en stil te staan bij jezelf.

Ontdek hoe je met 2 a 3 minuten mediteren per dag al inzicht krijgt en rust ervaart.

Doe mee met de GRATIS Meditatie Kickstart.

Zeven dagen lang ontvang je korte meditaties, ingesproken door Rosita Belkadi. Je leert simpel en effectief de basisbeginselen van mediteren.

Blog artikelen over Vind je VIBE 

Hoe ontdek ik mijn verlangen?

Wat is jouw verlangen? Een simpele vraag, maar voor mij lastig om een antwoord te geven. Als ik aan verlangen denk, dan voelt het al iets grootst, iets waar ik blij van word. Een soort droom, een richtingaanwijzer. Plezier of verlangen Het afgelopen jaar ben ik veel...

Lees meer

Een bubbelbad en mijn ware essentie

Een bijzondere combinatie, want wat heeft een bubbelbad te maken met mijn ware essentie? Ik zal het uitleggen, in de workshop van David Schat deed hij een mooie visualisatie over het vinden van je ware essentie. In de visualisatie liep ik een huis binnen en daar mocht...

Lees meer

Visualisatie met een jaguar, op naar het nieuwe

Ik heb David Schat geholpen bij het organiseren van zijn workshop: Workshop: Je ware zelf en je ware missie Wie zijn we nu echt? Waar gaat het nu eigenlijk allemaal om? Hoe leven we eigenlijk van nature? En vervolgens, wat is jouw speficieke rol en bijdrage daarin? We...

Lees meer

Kloppende essentie

Mijn kloppende essentie; dit is waar het voor mij om gaat. Het is bijzonder om te ervaren hoe de afgelopen tijd dingen op z’n plek vallen. In gesprekken en situaties zie ik steeds meer wat mijn weg is. Ik ga regelmatig van mijn pad af, maar steeds word ik me weer...

Lees meer

In mijn hoofd zitten de antwoorden niet

In mijn hoofd vind ik de oplossingen niet, mijn hoofd is creatief en kritisch. Mijn hoofd twijfelt ook heel veel. Mijn hoofd is functioneel, maar als het gaat om wat ik echt wil, wat ik belangrijk vind, wat past bij mij, dan is het mijn gevoel dat de juiste antwoorden...

Lees meer

Wat te doen als ik het niet meer weet

Twee weken geleden ben ik, na een tip van Rosita Belkadi naar Carla geweest voor een reading. Ontzettend bijzonder om een, soms confronterende, spiegel te krijgen over hoe het op dit moment met mij gaat.   Ik schiet alle kanten op De laatste tijd word ik meer...

Lees meer

Breekjaar voor jongeren die twijfelen

Afgelopen donderdag mocht ik assisteren bij de opstellingendag van Petra Jungblut bij Breekjaar. Wat is breekjaar? Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor jongeren die gestopt...

Lees meer

Ik ben bang mijn vrijheid kwijt te raken

Deze week had ik twee cursusdagen van de Masterclass Non-duale coaching. Wat ik mooi vind van deze opleiding is dat er wordt bekeken en gevoeld wat naar buiten wil komen. Wat wil er? In plaats van wat zou ik moeten... Trouw blijven aan mijn pad Ik voel aan alle kanten...

Lees meer