Vibe in Crisis was ‘on tour’

Van 27 juli t/m 10 augustus 2020 ben ik met mijn camper een rondje  Nederland gaan rijden, op zoek naar inspirerende verhalen over hoe mensen omgaan met deze coronacrisis. Vanaf nummer 29 ben ik on tour.

 

 

Inspirerende verhalen over omgaan met de corona crisis

Ik ben nog steeds op zoek naar verhalen over omgaan met de crisis. Wat heeft het je geleerd, wat ga je anders doen en wat wil je mensen meegeven. Vind je het leuk als ik je interview of weet je iemand die ik echt zou moeten interviewen, laat het me weten.

Bij wie zal ik langs gaan?

11 + 15 =

Volg mij via:

Vibe in crisis – interviews

VIBE staat voor Verbinding, Inspiratie, Beleving en Energie.

In deze Vibe in crisistijd video serie interview ik mensen over hoe je tijdens een crisis je vibe kan blijven volgen. Hoe voorkom je dat je in angst schiet. Is het goed om in actie te komen of juist even stil te staan. 

Scroll naar beneden voor alle video’s (de nieuwste staan boven aan).

Volg Angele Bakker Vibe op Hearthis audio podcast

Aleen audio/podcast? Hearthis.at (ook als app ) of via Itunes of via Spotify