Laat Jezelf Zien met jouw VIBE

Online profileren en zichtbaar worden.
Slim en effectief werken.

Laat jouw VIBE zien!

Als je weet wat je leuk vindt en waar je talent ligt, is het tijd om jezelf te laten zien.

Bij Vibe in Actie vind je alle informatie over online profileren, zichtbaar worden, slimmer en effectiever werken.

Aanbod Vibe in Actie

GRATIS Pomodoro Week
Werk effectiever en met meer focus

Blog artikelen over VIBE in Actie

Vibe en Actie

Steeds verval ik weer in controle willen hebben

Steeds verval ik weer in controle willen hebben

Na het Vibe interview met  Simone Haenen kletsten we nog even door. Ik vertelde over mijn plannen voor de Vibe club en dat ik het spannend vind om echt te beginnen. Ik voel de druk van klanten vinden en daar wil ik juist los van komen. Ik verval steeds weer in het...

Lees meer
De zes geheimen van het overtuigen

De zes geheimen van het overtuigen

We denken dat we bewust beslissingen nemen, weloverwogen keuzes maken om iets wel of niet te kopen. Maar er is dat wel zo? Wat zijn de geheimen die marketeers gebruiken om ons te overtuigen iets van hen te kopen? Robert Cialdini heeft de 6 Geheimen van...

Lees meer
Telefoonverslaving; hoe ga jij om met je mobiel?

Telefoonverslaving; hoe ga jij om met je mobiel?

Volgens onderzoek kijken we gemiddeld 150 keer per dag op de telefoon om te kijken of we nog nieuwe berichten hebben. We leiden aan infobesitas. Als ik eerlijk toegeef, vind ik het ook erg lastig om zonder mijn telefoon te functioneren. Vandaar dat ik de GRATIS...

Lees meer
Automatisch typen met Phrase express

Automatisch typen met Phrase express

Prase express is een handig programma om zinnen die je vaak typt mbv een sneltoest of afkorting direct in beeld te krijgen. Hier vind je een korte video-uitleg:   Download het programma hier Installeer het programma, na de installatie vind je het icoontje rechtsonder...

Lees meer

Podcast

028 Vibe in Actie – Die verdomde comfortzone (podcast)

028 Vibe in Actie – Die verdomde comfortzone (podcast)

Ik ben mijn comfortzone weer eens tegengekomen… Ik wilde hard weglopen, maar ben het toch aangegaan. En gelukkig maar, het leverde me een heel leuk gesprek op. Waarom is het goed om uit je comfortzone te stappen? Je leert, je vergroot je zelfvertrouwen, je...

Lees meer

Laat Jezelf Zien

Mezelf laten zien en mijn authentieke verhaal vertellen

Mezelf laten zien en mijn authentieke verhaal vertellen

Marketing een onderwerp waar ik me veel in heb verdiept en wat ik vaak heel lastig vond. Ik deed wat alle succesvolle marketingmensen deden. Ik probeerde hun trucjes uit, maar het werkte niet. Ik had een hekel aan mezelf als ik mezelf via een webinar...

Lees meer
Welke zin past bij jouw bedrijf?

Welke zin past bij jouw bedrijf?

Een zin die duidelijk maakt wat jouw bedrijf doet noem je een pay-off. Een soort slagzin waardoor direct duidelijk is waar jouw bedrijf voor staat en over gaat. Maar hoe verzin je een zin die precies past bij jouw bedrijf? Hieronder enkele tips voor het verzinnen en...

Lees meer
Facebook bedrijfspagina koppelen aan persoonlijke pagina

Facebook bedrijfspagina koppelen aan persoonlijke pagina

Heb jij je Facebook bedrijfspagina al gekoppeld aan je persoonlijke profiel? Het is heel makkelijk en op deze manier kunnen mensen makkelijk en snel doorklikken naar jouw bedrijf. In de onderstaande video zie je wat je moet doen. Zorg er natuurlijk eerst voor dat je...

Lees meer
Welke bezwaren heb jij om zichtbaar te worden?

Welke bezwaren heb jij om zichtbaar te worden?

Waarom is het lastig om jezelf te laten zien op internet? Veel coaches hebben bezwaren om de stap te nemen om echt zichtbaar te worden. In onderstaande live Facebook video geef ik een aantal voorbeelden van bezwaren. De belangrijkste bezwaren om zichtbaar te worden:...

Lees meer

Bloggen/Vloggen

Betere video’s maken met je smartphone

Betere video’s maken met je smartphone

Iedereen kan filmen met zijn of haar smartphone, maar toch gaat er nogal eens wat mis. Hier een handige lijst wat je nodig hebt en tips om betere video’s te maken. Wat heb je nodig? Mobiel (opgeladen en voldoende geheugen) Statief Eventueel microfoon Zie ook mijn vlog...

Lees meer
Hoe maak je een Youtube Eindscherm mbv sjabloon

Hoe maak je een Youtube Eindscherm mbv sjabloon

Een Youtube eindscherm maken is heel makkelijk en zinvol. Je laat je kijker zien wie je bent en geeft de mogelijkheid om meer van je te zien. Je kunt maximaal vier elementen aan je eindscherm toevoegen voor video's met de standaard beeldverhouding van 16:9. Het...

Lees meer
Vijf tips voor het maken van een succesvolle vlog

Vijf tips voor het maken van een succesvolle vlog

Een video maken die gelijk viral gaat is lastig, daar komt een grote dosis geluk en goede timing bij kijken. Toch zijn er een aantal tips waar je rekening mee moet houden om een succesvolle vlog te maken.   Tip 1: Maak een korte video Mensen nemen maar weinig tijd om...

Lees meer
Vloggen met je smartphone, wat heb je nodig?

Vloggen met je smartphone, wat heb je nodig?

Welke apparatuur moet je gebruiken voor het vloggen met je smartphone? In onderstaande video laat ik zien wat ik gebruik.   De microfoon is van IRIG, deze sluit je makkelijk aan op je telefoon of tablet. Er zit ook nog een aansluiting bij voor een koptelefoon. Een...

Lees meer