De weg naar vrijheid en geluk

Donderdag 12 december – 19.30u – 21.45u – Seats2meet Amersfoort CS – € 25,00

In 2011 las ik het boek Spoedcursus verlichting van Tijn Touber. Wat mij vooral aansprak was dat hij schreef:

Je hebt gedachten, je bent ze niet

In mijn bedrijf Nooitmeeropdieet zag ik vooral vrouwen die slaaf waren van hun gedachten, ze moesten eten en konden deze gedachten niet weerstaan. Maar wat als je naar deze gedachten kijkt en ze voorbij laat gaan?

Ik schreef Tijn een mail met de vraag of hij naar de Anti Dieet Dag wilde komen, omdat ik zijn visie zo mooi vond aansluiten op de mijne. En hij zei JA! Wow, wat gaaf! 

En wat was het ontzettend kloppend dat Tijn op de Anti dieet dag was. Zie video hiernaast.

Sindsdien ben ik Tijn altijd blijven volgen. Ik heb een stilte retraite bij hem gedaan, hij is nog twee keer op mijn werk geweest voor een inspirerende lezing. En ook bij VIBE past zijn visie helemaal, dus ben ik super trots en blij dat hij wederom wil komen.

Lezing Tijn Touber op de Anti Dieet Dag 2011

Time Bender helpt je jouw zielsmissie te zien

Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Laat je inspireren door Time Bender om je verborgen potentieel te ontsluiten. Laat Time Bender je meenemen tijdens deze magische voorstelling om je frequentie te verhogen, de innerlijke technologie van je hart te activeren, verstikkende patronen los te laten, je ziel-missie te gaan zien en de tijd in je voordeel te buigen.

Ofwel: wordt een Time Bender en help jezelf en de mensheid naar een nieuwe fase te evolueren.

Muzikant en meditatieleraar Tijn Touber geeft een nieuw meditatief concert gebaseerd op zijn nieuwste boek Time Bender.

Een concert afgewisseld met inspirerende verhalen en meditaties, dat je de weg wijst naar vrijheid en geluk, en alles wat je hoeft te doen is achterover zitten, je ogen sluiten en meereizen in dit avontuur.

Tijn Touber kan als geen ander je meenemen in een verhaal vol opzienbarende onthullingen, humor, nieuwe inzichten en prachtige songs. Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven.

Tijn en Binkie Touber nemen je mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis en de uitdagingen van de huidige tijd.

Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen die van belang zijn om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Donderdag 12 december / 19.30u – 21.45u / Seats2meet Amersfoort CS / € 25,00

Aanmelden Time Bender

Vul het aanmeldformulier in, je ontvangt begin december alle informatie en een link voor de betaling (€ 25,00). Tot 1 december kun je je kosteloos afmelden, daarna is het gehele bedrag verschuldigd, ook bij no-show)