Elke maandag live op Facebook een inspirerend gesprek tussen Rosita Belkadi en Angèle Bakker

over geïnspireerd leven en werken.

Leven en werken vanuit je hart, dat is waar ik de laatste jaren mee bezig ben. Ik wil doen wat klopt, waar ik blij van wordt en energie van krijg.

In oktober organiseerden Rosita Belkadi en ik de Mani-feest-tatie week, een week om te experimenteren met de wet van aantrekkingskracht, hoe krijg je wat je wilt. Een super inspirerende week, waarin Rosita en ik elke dag live met elkaar in gesprek gingen. Deze gesprekken werden als inspirerend, leuk, verrassend, nuchter en inzichtgevend ervaren. Ik werd er zelf ook ontzettend blij van, dus hebben we besloten er een vervolg aan te geven.

Elke maandag om 9.30u praten Rosita en ik over onderwerpen die ons bezighouden. Het zal met name gaan over je hart volgen, over intuitie, spiritualiteit, je passie vinden en volgen en nog veel meer.

We vinden het super leuk als je hierbij bent, luister mee en stel je vragen. Vind onze pagina leuk en je bent als eerste op de hoogte.

Hieronder vind je een aantal korte stukjes uit de Mani-feest-tatie week

Wie zijn wij?

Rosita Belkadi

Angele Bakker

Vibe inspiratie coach Angelebakker.nl

Vraag of opmerking