Creëer een verkooptrechter

Let’s Funnel

Een FUNnel is een verkooptrechter. De weg die je wilt dat je klant aflegt om tot aankoop van jouw product of dienst over te gaan.

Je start met zichtbaarheid, mensen leren je kennen, vervolgens laat je zien wat je in huis hebt, mensen gaan je aardig vinden en zien als expert en tenslotte gaan mensen je vertrouwen. De stap naar een succesvolle verkoop is dan nog maar heel klein. Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe zet je de juiste route uit?

Op 11 juli ga je zelf aan de slag met jouw FUNnel. Hoe ga je zichtbaar worden, hoe krijg je mensen in jouw FUNnel en welke stappen wil je dat ze daarna zetten?

Een dag vol kennis, maar vooral actie! jij creëert je eigen FUNnel, met de nadruk op FUN.

 

Jouw eigen sales FUNnel!

Vanuit verschillende hoeken delen we kennis over FUNnels. Altijd met de focus wat werkt voor jou en jouw doelgroep.

Kennis

Vanuit verschillende hoeken delen we kennis over FUNnels. Altijd met de focus wat werkt voor jou en jouw doelgroep.

l

Actiegericht

Het probleem is vaak dat je wel weet dat je het moet doen en misschien ook wel hoe, maar de tijd om het te doen ontbreekt. We gaan dus vooral zelf aan de slag. Na afloop heb je een routekaart voor jouw FUNnel gemaakt. 

Hulp en inspiratie

Hoe fijn is het om anderen om hulp te vragen?  Hoe kijken zij naar jouw FUNnel? Hoe kan je jouw FUNnel optimaliseren? Er is voldoende ruimte voor interactie en feedback.

 

FUNnel

Als je onlineproducten of diensten verkoopt kun je niet onder een sales- of marketing funnel uit. Hoe beter jij na hebt gedacht over de reis die jouw klant af moet leggen om tot aankoop van jouw product of dienst over te gaan hoe meer succes je hiermee zult hebben.

En het klinkt allemaal heel ingewikkeld misschien, maar er zijn gewoon templates voor. Afhankelijk van het resultaat dat je wilt richt je je funnel in. De weg moet zo makkelijk mogelijk zijn. Tijdens de FUNnel dag richten we samen jouw persoonlijke FUNnel in en kun je direct aan de slag met je content.

Deze dag wordt gegeven door Angèle Bakker

Angèle biedt met haar VIBE-Co-werkdag vrouwelijk ondernemers de kans om te sparren, van elkaar te leren en daadwerkelijk aan de slag te gaan met hun takenlijst. Angèle’s grote kracht ligt in het het direct implementeren van kennis op alle vlakken van online zichtbaarheid; van het maken van video’s, podcasts, webpagina’s, live uitzendingen en blogs tot het succesvol inzetten van funnels.

.

KOSTEN

Donderdag 12 september 2019 van 10.00u tot 16.00u bij

Seats2meet Amersfoort CS

€ 47,00

 

Bestel direct Let’s FUNnel

Vraag of opmerking over Let’s FUNnel