Lekker dagje Ondernemen

Co-werken; to-do lijst af, samenwerking, inspiratie en plezier! 

Op het Lekker Dagje Ondernemen werk je samen met andere ondernemers aan jouw eigen to-do lijst.

We starten gezamenlijk, je vertelt wat jouw expertise is en wat je gaat doen. Vervolgens doen we een korte durftevragen sessie, hierin gaan we aan de slag met een vraag van één van de ondernemers.

Daarna ga je aan de slag. Er is ook voldoende tijd voor kennis delen, inspiratie en gezelligheid.

 

Werk jij als zzp'er ook zo vaak alleen? Samen is zoveel effectiever en gezelliger!

Nieuwsbrief versturen, website verbeteren, vlog opnemen, blog schrijven, autoresponder ontdekken, administratie doen enzovoort. Taken die soms lastig zijn in je eentje, waar je even een frisse blik of een duwtje bij nodig hebt. 

Jij kiest waar je aan wilt werken. En er is voldoende expertise aanwezig zodat jouw vragen kunt stellen, anderen kunnen met je mee denken of advies geven.  

Video en audio apparatuur is aanwezig

Wil je aan de slag met video of audio? Er is materiaal aanwezig om te kunnen vloggen en podcasten. Dus geen excuus meer, je kunt starten met opnemen of live gaan.

Aan het eind van de dag is jouw taken lijst aanzienlijk verminderd

Waarom een Lekker dagje ondernemen:

  • Ondernemende vrouwen zijn vaak alleen aan het werk, maar met hulp en samen werk je sneller en effectiever.
  • Je komt eindelijk toe aan die taken waar je tegenop ziet, vooraf je taken vermelden en achteraf bekijken of het is gelukt helpt om het echt te doen, daarbij heb je hulp van andere co-werkers.
  • Je hebt de mogelijkheid om dingen uit te proberen.
  • Je geeft jouw business de noodzakelijke boost voor succes, want je gaat aan de slag met taken die zorgen voor meer zichtbaarheid en succes.

Delen en ontvangen van kennis en inspiratie

Programma Lekker dagje Ondernemen

We starten gezamenlijk, met een korte voorstelronde waarin je jouw expertise deelt.. Vervolgens vertel je wat jij deze dag af wilt doen. Na een durftevragen sessie ga je aan de slag met jouw eigen taken. Er is ruimte om vragen te stellen, met een andere ondernemer te sparren en natuurlijk lunchen we gezamenlijk. Aan het /eind van de dag bekijken hoe ver je bent gekomen en of we elkaar nog verder kunnen helpen. 

Naar behoefte zal ik af en toe een workshop organiseren. Gratis of tegen een gereduceerde prijs. Wil je zelf een keer een workshop geven of heb je behoefte aan een bepaald thema, laat het me weten.

De workshops zijn niet verplicht, je kunt ook gewoon door blijven werken aan je eigen taken! 

Actie, inspiratie, kennis, verbinden en delen

Praktisch

Datum:  Elke dinsdag en 1x per maand op vrijdag

Tijd: 10.00u – 16.00u (welkom vanaf 9.30u – officiële start om 10.30u. Afsluiting om 15.30 – mogelijkheid om door te blijven werken tot 17.30u)

Plaats: Seats2meet Amersfoort CS

Kosten:  € 15,00 of strippenkaart en betaal minder (zie hieronder)

 

 

Het geeft een boost om samen met andere vrouwelijke ondernemers je dag te starten en af te ronden

Als copywriter werk ik vaak alleen, en mis dan soms het collega-gevoel. Even wat vragen, vertellen of een grapje maken tussendoor. Samen lunchen. Vieren dat je een klus klaar hebt. Bij Lekker Dagje Ondernemen krijg je dat. En meer.

Angèle steekt iedereen aan met haar enthousiasme, humor en oprechte nieuwsgierigheid. Zo leer je toffe vrouwelijke ondernemers kennen. En staat er aan het einde van de dag een krul achter alle todo’s van die dag. Tadaaaa, alles af! Lekkerrrrr.

Geertje van Berlo – geertjevanberlo.nl

Kies jouw vorm voor het Lekker dagje ondernemen

Data: dinsdag 23 april, 14, 21, 28 mei, 4, 11, 25 juni 2019

vrijdag 19 april, 17 mei, 14 juni

Deze dag wordt georganiseerd door Angèle Bakker 

ondersteunt door Seats2meet Amersfoort CS.