Tijd om jezelf te laten zien online! 

  • Stel je zichtbaar worden steeds uit?
  • Vind je het spannend jezelf online te laten zien?
  • Of weet je niet hoe of wat je moet plaatsen?

Doe mee met de online zichtbaarheidschallenge en daag jezelf uit om vaker, beter en makkelijker jezelf te laten zien.

 

Jij hebt de wereld iets te brengen!

Zichtbaar worden op een manier die bij jou past!

Zichtbaar worden is spannend, je laat jezelf zien en mensen kunnen hier iets van vinden. Misschien heb je het gevoel dat anderen niet op jou zitten te wachten of je weet niet waar je over moet schrijven of praten.

Toch is zichtbaarheid belangrijk, jij hebt iets te melden! Je hebt een prachtig product of dienst, maar zolang mensen niet weten dat jij er bent, kunnen ze ook geen klant worden.

Deze super waardevolle challenge heeft mij echt die flinke duw gegeven om live te gaan & video’s op te nemen. Ik zat er heel erg tegenaan te hikken; de challenge heeft voor mij die drempel weggenomen. Maar daarnaast heeft Angele een heel aantal inspirerende vrouwen bij elkaar weten te brengen. En wat is er leuker dan met een fijne groep vrouwelijke ondernemers, die elkaar allemaal aanmoedigen, een flinke stap verder te komen! Bedankt voor deze challenge Angele!

Iris Uriot

www.irisuriot.com

Ik help je om de uitdaging aan te gaan en jezelf echt te laten zien

Geen (marketing) trucjes om veel te verkopen, maar echt jezelf te laten zien, precies zoals je bent. Klanten voelen als je een verhaal vertelt alleen om te verkopen en dit werkt averechts.

De tijd is voorbij dat alle marketingtrucjes werken. Veel mensen hebben een afkeer tegen verkooppraatjes als ‘mijn beste programma ooit, tot 24u te bestellen met een gigantische korting, als je nu bestelt ontvang je 3 bonussen’ en ga zo maar door. Natuurlijk is het goed om te leren verkopen, maar wel op een manier die bij jou past, want dan gaat het pas werken! 

Jezelf laten zien zoals je bent!

Echt en authentiek zijn, daar gaat het om.  Met gevoel dat je jouw klant echt wilt helpen, oprecht contact en werkelijke verbinding.

Waarom Dare to shine online?

Ik ben al jaren bezig met online zichtbaarheid en heb inmiddels veel ervaring met social media, webinars, live video’s, nieuwsbrieven en nog veel meer. Ik weet wat werkt en wat niet, ik help je met handige tools om simpel en effectief jezelf te laten zien. 

Maar ik geef je vooral die duw, of schop als je wilt, om nu ook echt zichtbaar te worden op jouw manier! 

 

Zorg dat je gezien en gelezen wordt! 

Angele heeft mij dat zetje gegeven om online meer te gaan ‘shinen’ en heeft veel praktische kennis gedeeld.-

Jessica de Vroege

www.jessicadevroege.nl

In 10 dagen meer zichtbaar!

Maandag 11 – 22 november 2019

* Elke dag 2x mail met informatie en een actie-opdracht

* Besloten Facebook groep om te oefenen en te experimenteren

* Regelmatig live video’s met extra tips en informatie

* Alles in je eigen tijd te volgen! 

 

 Zelf in ACTIE 

Kennis is belangrijk, maar niet genoeg. Je kunt heel veel weten, maar als je niet in actie komt, gebeurt er niks. In deze challenge ga je vooral zelf aan de slag. We gaan oefenen en experimenteren in een besloten Facebook groep, vooral met live video’s, maar ook met bloggen, foto’s maken, podcasten en andere vormen van zichtbaar worden. Het hoeft niet perfect, het gaat om uitproberen en gewoon doen!

Zichtbaarheid gaat vooral over DURVEN en DOEN. 

 

De Dare to shine online challenge van Angele Bakker heeft me enorm laten nadenken over wat ik wel of niet kan en wil doen met mijn bedrijf en me over de streep getrokken om mezelf meer zichtbaar te maken! Dit was het duwtje in de rug wat ik nodig had. Ik vond het ook fijn om eerst wat filmpjes te delen in de besloten groep. Echt een aanrader! 

Roswita Olejniczak

PraktijkPositive-Energies

 

“Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang.”

Richard Branson

 

 Aan de slag met zichtbaarheid! 

Elke dag ontvang je een praktische opdracht voor meer zichtbaarheid. We starten met jouw website is jouw visitekaartje. Is het helder wat je doet, worden bezoekers getriggerd om verder te lezen? Dan gaan we bekijken welke vorm van zichtbaarheid bij jou past. Om vervolgens te gaan oefenen en experimenteren met verschillende vormen van zichtbaar worden op social media. Ontspannen en spelend op zoek naar jouw authentieke manier van jezelf laten zien. Je ontvangt de hele week talloze tips over waar je inspiratie vandaan haalt, welke tools je kunt gebruiken, welke berichten goed werken en ga zo maar door.

 

Deze challenge heeft me weer even over de drempel geduwd om met mijn eigen zichtbaarheid aan de gang te gaan. Angele geeft ontzettend veel bruikbare tips die je direct kunt toepassen. Superhandig!

Cat Colnot

www.catcolnot.info

Durf jij de uitdaging aan?

* Elke dag een mail met informatie en een actie-opdracht

* Besloten Facebook groep om te oefenen en te experimenteren

* Regelmatig live video’s met extra tips en informatie

* Alles in je eigen tijd te volgen! 

 

Vraag of wil je met mij persoonlijk aan de slag, stuur een berichtje

14 + 6 =