Aanbod

Effe-weg – Retraite of Workation

Inspiratie-sessie met Angèle

Angèle regelt het wel

Huur een VR-bril

Werken aan jezelf en/of je bedrijf. Op een andere plek, met meer focus en ontspanning. Even terug naar jezelf met een Vibe-retraite. Een pas op de plaats, even stil staan en voelen of je nog de juiste dingen doet?

Of tijd maken voor die ene taak met een  Vibe-workation. Op een andere plek nu echt aan de slag met dat project of die opdracht.

Alleen of samen met andere ondernemers, zodat je elkaar kun motiveren en helpen om nu echt die stap(pen) te maken.

Online een uur lang mijn hoofd gebruiken. Jij bepaalt waar we het over gaan hebben. We kunnen kijken naar . Wie ben jij en waar sta jij voor? Naar je je website, je product. Naar kansen en mogelijkheden. Of hoe je effectiever en productiever kunt werken. Maar ook als je tips wilt over vloggen, bloggen, social media of slimmer werken dan kan ik je helpen. Ik denk met je mee, biedt je ideeën en inspiratie en trek je uit je comfortzone om nu echt in actie te komen.

Wil jij ook alles alleen uitzoeken en oplossen?

Uitbesteden kost geld en dat wil je niet investeren. Het moet effectief en goedkoop. Maar ondertussen kost het je veel te veel tijd om alles te snappen en goed te organiseren.

Ik kan je helpen met je websitesocial mediawebinars gevennieuwsbrieven versturenautoresponder opzettenbloggenvloggen en nog veel meer. Begeleiding online of offline.

Stap in die nieuwe wereld. Huur nu voordelig de Oculus Quest Virtual Reality bril inclusief touch controllers. Je hebt niet meer nodig dan de VR bril, de controllers en eventueel een koptelefoon.

Simpel in te stellen en te gebruiken. Oculus Touch controllers bootsen je handen, bewegingen en interacties na, het wordt levensecht in de VR wereld. 

De Oculus Quest is de eerste echte VR-bril die zonder computer te gebruiken is. Te huur vanaf € 37,00 per dag.