Aanbod

Aanbod

Jouw podcast in
1 week online

Angèle regelt het wel

Inspiratie-sessie met Angèle

Effe-weg -Retraite/Workation

In één week jouw eerste podcast online. Podcasten is populair en makkelijk. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van luistert kennis vergaren.

Een podcast maken is simpel.

Ontdek hoe je start, wat je nodig hebt, hoe je audiobestanden bewerkt en publiceert en natuurlijk ook hoe je goed gevonden wordt. Alles om simpel te starten met podcasten.

Wil jij ook alles alleen uitzoeken en oplossen?

Uitbesteden kost geld en dat wil je niet investeren. Het moet effectief en goedkoop. Maar ondertussen kost het je veel te veel tijd om alles te snappen en goed te organiseren.

Ik kan je helpen met je websitesocial mediawebinars gevennieuwsbrieven versturenautoresponder opzettenbloggenvloggen en nog veel meer. Begeleiding online of offline.

Online een uur lang mijn hoofd gebruiken. Jij bepaalt waar we het over gaan hebben. We kunnen kijken naar . Wie ben jij en waar sta jij voor? Naar je je website, je product. Naar kansen en mogelijkheden. Of hoe je effectiever en productiever kunt werken. Maar ook als je tips wilt over vloggen, bloggen, social media of slimmer werken dan kan ik je helpen. Ik denk met je mee, biedt je ideeën en inspiratie en trek je uit je comfortzone om nu echt in actie te komen.

Werken aan jezelf en/of je bedrijf. Op een andere plek, met meer focus en ontspanning. Even terug naar jezelf met een Vibe-retraite. Een pas op de plaats, even stil staan en voelen of je nog de juiste dingen doet?

Of tijd maken voor die ene taak met een  Vibe-workation. Op een andere plek nu echt aan de slag met dat project of die opdracht.

Alleen of samen met andere ondernemers, zodat je elkaar kun motiveren en helpen om nu echt die stap(pen) te maken.