Browse By

Doorbreek je Patroon

Onderzoek heeft aangetoond dat patronen in 21 dagen te doorbreken zijn. Heb lef om te durven veranderen! Ga zelf aan de slag met het E-book of doe mee met de uitdaging

Leer hoe je patronen definitief kunt doorbreken. Hoe je voorkomt dat je terugvalt in oud gedrag.

Studies hebben aangetoond dat het 21 dagen duurt om nieuw gedrag tot een gewoonte te maken. Je hoeft dus maar 21 dagen iets nieuws te doen en je hebt een nieuw patroon ontwikkeld. De grootste fout die maakt dat dit niet lukt is dat we onze doelen veel te groot maken.

 

ebook Doorbreek je patroon witte rand

E-book Doorbreek je Patroon

Het e-book bevat theorie over doorbreken van patronen en een 21 dagen plan waarin je elke dag gemotiveerd wordt om jouw patroon te doorbreken.

Tips, adviezen en inspirerende teksten om jouw 21 daagse een succes te maken!

De uitdaging

In 21 dagen ga jij aan de slag met het aanleren van een nieuwe patroon. Je ontvangt elke dag een mailtje met informatie en tips.

Binnenkort gaat er een MEDITATIE Uitdaging weer van start. In samenwerking met Rosita Belkadi. Wil je op de hoogte blijven?

Vul je gegevens hier in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Vraag of opmerking (verplicht)

Reageer via Facebook

comments

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>